Gap Fills
December 20th, 2017 in English Quiz
Fill in the blanks with an appropriate word or phrase.
1. The planning committee’s deliberations went on all night, but still they failed to reach a …………………….
1. consensus
2. discussion
3. plan
4. approval
Answer: consensus
2. As he entered, he couldn’t miss the ………………………. tension in the room.
1. intangible
2. palpable
3. physical
4. certain
Answer: palpable
3. She said that she would like to ………………………. her car for the latest model.
1. trade in
2. trade of
3. trade out
4. trade
Answer: trade in
4. She …………………….. herself on her older sister.
1. acted
2. modeled
3. copied
4. emulated
Answer: modeled
5. He ………………………. scorn and odium for his actions.
1. incurred
2. involved
3. experienced
4. None of those
Answer: incurred
6. I think it’s rather ……………………….. that they haven’t replied to your letter.
1. helpful
2. suitable
3. ominous
4. promising
Answer: ominous
8. The ……………………….. is on her to make the first move.
1. onus
2. decision
3. right
4. brunt
Answer: onus
9. The speaker ………………………. the audience with his dramatic tale.
1. mesmerized
2. caught
3. influenced
4. attracted
Answer: mesmerized
10. He ……………………….. some recently published statistics to prove his point.
1. referred
2. alluded
3. quoted
4. told
Answer: quoted
 Business English
            	Business English Common Mistakes
            	Common Mistakes Creative Writing
            	Creative Writing English for children
            	English for children English Games
            	English Games English Grammar
            	English Grammar English Learning
            	English Learning English Quiz
            	English Quiz English Teaching
            	English Teaching ESL
            	ESL Essay Writing
            	Essay Writing Expressions
            	Expressions IELTS
            	IELTS Improve English
            	Improve English Letter Writing
            	Letter Writing Online Jobs
            	Online Jobs Punctuation
            	Punctuation Reviews
            	Reviews Style Guide
            	Style Guide Test Preparation
            	Test Preparation TOEFL
            	TOEFL Uncategorized
            	Uncategorized Vocabulary
            	Vocabulary Words
            	Words Writing
            	Writing